Ние идваме!“ остро протестира срещу решенията, взети в Правната комисия на Народното

...
Ние идваме!“ остро протестира срещу решенията, взети в Правната комисия на Народното
Коментари Харесай

„Ние идваме!“: Мафията опакова корупцията в хартия

„ Ние идваме! “ остро стачкува против решенията, взети в Правната комисия на Народното събрание, ориентирани против честността на изборите и против правата на българските жители. Тази безумна нощ в парламента ни върна доста дни обратно. Всички в страната би трябвало да са наясно, че обединението сред Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и ГЕРБ и през днешния ден упорства корупцията да ръководи България. 

Дисциплинираното им гласоподаване махна Обществения съвет към Централната изборна комисия, тъй като явно свободните жители ще гледат в ръцете на назначените от партиите им лица. Затрудниха или направиха невероятно гласуването на българите в чужбина, както и избора на техни представители в Район „ Чужбина “, макар постоянно развяваното родолюбие и макар резултатите от преброяването, които потвърдиха колко българи живеят зад граница. Едно от достиженията на парламентите след митингите бе зачеркнато с огромна корумпирана линия, тъй като превръщането на машините в непотребен предмет отново отваря необятно вратите за корупцията. 

За да опорочиш няколко стотин хиляди гласа са нужни пари и механизъм това да се случи. За да се възползваш от тези гласове в името на властта, се постанова след това да върнеш услугата на този, от когото си взел парите. Така корупцията в ръководството е обезпечена още преди да са пристигнали изборите. 

Корупцията е обезпечена с гласовете на ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия. Всички би трябвало да знаят това, когато приказват за партии на промяната и партии на предишното. Опитите за мимикрия на Българска социалистическа партия към този момент са непотребни. В предишния парламент спасението се наричаше Крум Зарков. В този парламент избавление няма. 

До днешния ден се стигна и поради недалновидната политика от партиите на смяната, които останаха в малцинство, и поради реваншистката политика на партиите на корупцията при режима на Борисов. Днес още веднъж се разиграва жалка комедия, в която депутатите отварят вратата за подправените протоколи и пуснатите вкупом бюлетини, а „ положителният “ Борисов ги моли да не са толкоз крайни. Има ли още кой да има вяра в този презрян цирк? Ще подкрепим всеки митинг, който пази мъчно извоюваните права за жителите.

Перверзията властта да се взема с машинация постоянно има край и ако тези, които са в Народното събрание не го разберат сами, то ще им го разбираем още веднъж от площадите. Това е същинският избор пред депутатите, които би трябвало да гласоподават измененията в Изборния кодекс на второ четене. Жалко е историята да се повтаря, само че който не е схванал първия път, ще се наложи да отиде на изправителен. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР